Tiszavirág Sportuszoda

Tiszavirág Sportuszoda Szeged egyik legújabb és legnépszerűbb sportkomplexuma, mely ideális helyszín mind az amatőr, mind a profi sportolóknak, valamint a kikapcsolódni vágyó vendégeknek is.

Az uszoda elhelyezkedése kiváló, a városközponttól mindössze néhány percre található, könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel.

Az uszoda területén található egy olimpiai méretű versenymedence, valamint egy tanmedence, amely alkalmas úszásoktatásra és gyerekmedencék, amelyek biztonságos és szórakoztató élményt nyújtanak a kisebbeknek. Az uszoda infrastruktúrája kiváló, felszereltsége modern és magas színvonalú. A vendégeink számára lehetőség nyílik az uszoda különböző szolgáltatásainak igénybevételére, beleértve az aerobik, vízi torna, aquafitness és egyéb csoportos edzések részvételét is.

Az Tiszavirág uszoda területén található továbbá egy wellness részleg, amely lehetővé teszi a pihenés és relaxáció lehetőségét. A szauna, a gőzkabin, a sókamra és a masszázs lehetőségei mindenki számára rendelkezésre állnak, akár egy intenzív edzés vagy egy fárasztó nap után, akár csak egy kényelmes nap a szabadban.


6723 Szeged, Etelka sor 3-5/a
Tel: +36 62/750-760
marketing@szegedsport.hu
www.szegedsport.hu