Vadnyugati Város

Szegedről egy különleges családi kirándulás a Csongrád-Bokros Vadnyugati városba, amely egy igazi cowboy hangulatú helyszín, ahol garantáltan jól fogjátok magatokat érezni.

A városka a híres amerikai vadnyugatot idézi fel, így aztán rengeteg izgalmas és szórakoztató program vár ránk. Az első, ami szemet szúrhat, az a lóháton tett lovaglás lehetősége, amely azoknak is kiváló választás, akiknek nincs tapasztalatuk ebben a sportban. Ezen kívül a vadnyugati színészekkel teli varieté előadást is nézhetünk, ahol a western világot elevenítik meg a lovas mutatványokkal, a cowboy zenével és a táncosokkal.

A családok számára is van izgalmas program: a western faluban sétálva lehetőség van íjászatra, körhintázásra, az általános iskolások számára izgalmas történelmi előadást tartunk, ahol az amerikai vadnyugat izgalmas történeteit ismerhetik meg.

A felnőttek is jól szórakozhatnak a vadnyugati börtönben, ahol valódi börtönszimulációt élhetnek át, illetve a pókerjáték sem maradhat el, ahol nagyobb összegekre is lehet fogadni.

Ha pedig megéheztünk a programok során, akkor az étteremben megkóstolhatjuk az igazi cowboy konyhát, amelynek jellegzetes ételei az amerikai hotdog, a chili con carne, és még sok más finomság.

A Csongrád-Bokros Vadnyugati város egyedülálló hangulata garantáltan elvarázsolja majd az oda látogatókat, és egy felejthetetlen kirándulás a vadnyugati életérzésbe!

6648 Csongrád-Bokros,
Tanya 1671-1672.

www.vadnyugativaros.hu