KATEDRÁLIS ÉTTEREM & KÁVÉZÓ SZEGED

KATEDRÁLIS ÉTTEREM & KÁVÉZÓ SZEGED

Szeged legfőbb nevezetességei közé tartozik a Magyarok Nagyasszonya-székesegyház, közkeletű nevén a Szegedi Dóm, Magyarország egyetlen székesegyháza, mely a huszadik században épült. A tér alagsorában a látogatóközpont mellett, a Dóm altemplomának bejáratánál 2017-ben nyílt meg a Katedrális étterem, mely azóta is a város vendéglátásának felső szegmenséhez tartozik.

A mesélő falak mellett mesterien tálalt ínycsiklandó fogások a legkényesebb ínyenceket is ámulatba ejtik: friss ízek és különleges ételtársítások közül válogathatnak az á la carte étlapról, ugyanakkor hívogató helyszínül szolgál egy baráti találkozó vagy business meeting keretein belül elfogyasztott ízletes ebédhez vagy vacsorához a Dóm tér ölelésében.

A professzionális csapat a vendéglátás hagyományait 21. századi megközelítéssel és dinamizmussal fűszerezi, kreatív konyhával és a jelen kifinomult gasztronómiai kínálatával várja vendégeit, megjelenítve a mediterrán konyha ízei mellett a hagyományos magyar konyha legkiválóbb remekeit.

Meleg nyári napokon ajánljuk figyelmükbe hangulatos teraszunkat a Dömötör-torony árnyékában.

Étterem kiemelten gyermekbarát, így figyelmességük a játszósarok kialakítása mellett a mosdók akadálytalan használatára is kiterjedt.

https://www.katedralisetterem.hu/