Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom Szent Erzsébet Gyógyfürdő egy kiváló célpont, ha valaki Szegedről kirándulna a környéken. A gyógyfürdő mintegy 20 km-re Szegedtől, és a régió egyik legismertebb gyógyfürdője.

Mórahalom Szent Erzsébet gyógyfürdőben különböző medencék állnak a vendégek rendelkezésére, többek között a termálvizes medencék, a csúszdás élménymedence, a gyermekmedence és a strandmedence. A víz hőmérséklete 28-36 Celsius fok között változik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő medencét. A gyógyfürdő termálvizei magas ásványi anyag tartalmuk miatt hatékonyan segítenek az ízületi, reumatikus és gerincproblémák enyhítésében. Emellett a gyógyfürdőnek vannak szaunái és gőzfürdői is, amelyek kiválóan alkalmasak a test és az elme felfrissítésére és ellazítására.

Mórahalom Szent Erzsébet Gyógyfürdő számos programot kínál, mint például az aquafitness vagy a vízi torna, amelyek segítségével még hatékonyabbá és kellemesebbé tehetjük a fürdőzést. A gyógyfürdő területén található az Éden Étterem is, ahol kiváló ételeket kóstolhatunk meg, és pihenhetünk egy kicsit a fürdőzés közben.

Összességében a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő tökéletes hely a pihenésre és a feltöltődésre, egy kellemes kirándulás részeként Szegedről.

főbejárat: 6782 Mórahalom, Szent László park 4.

nyári bejárat: 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 16.

pénztár: +36 62 281 039

gyógyászat: +36 62 280 123

e-mail: furdo@morahalom.hu

facebook.com/furdomorahalom

instagram.com/morahalom

erzsebetfurdo.morahalom.hu