CsaládBarát Vendéglak

PRIVATE ACCOMMODATION IN SZEGED

Stylish relaxation in a quiet, pleasant environment for large families and groups of friends.
The apartment is 120 square meters, living room-kitchen dining room, 4 bedrooms, 2 bathrooms, comfortably accommodates up to 10 people, can be booked from a minimum of 2 nights!

Guesthouse facilities

Baby-friendly equipment

For the reception of babies, the guest house can provide 1 baby bed with bedding, 1 high chair, baby plate and cutlery, baby bathtub free of charge. Please indicate your request in advance!

Free parking

Guests who come to us can park for free in front of the guesthouse building.

Free WiFi

We provide free Wi-Fi access for our guests.

Kitchen / Dining

A well-equipped shared kitchen with cooking facilities is available free of charge.

Children's play nook

We welcome children with a friendly little play nook where they can relax.

Washing machine

Are your clothes dirty after a long trip? Did the child eat himself? No problem! Feel free to use our washing machine.

They said about us

H. DánielFrom Budapest
Read More
The apartment is huge, very well equipped, excellent value for money. The owner is very nice.
K. AnitaFrom Budapest
Read More
Extremely clean, practically furnished accommodation. The Timis are kind and helpful. The center of Szeged can be reached quickly from the hotel by car or public transport. Timi also provides information on local attractions, current programs, restaurants, spas, but there are also plenty of program booklets and leaflets available in the apartment. By the way, the accommodation fee is also very friendly! We became friends the first time - July - so there was no question that we would spend New Year's Eve together at CsaládBarát. And we will even go! I wholeheartedly recommend it to everyone who is looking for accommodation in Szeged with family or friends!
B. Klára
Read More
Very friendly, comfortable rooms, ideal for groups of friends and larger families. Clean, well equipped, super place. I can only recommend!
Anita
Read More
5 felnőttnek kerestem szállást Szegeden. Az utolsó pillanatban találtam rájuk, a szegedi Kamionos és Motoros találkozóra készültünk. Az árakon kivül ( nyitási akció volt ugyan, de anélkül is barátságos) a fényképek is bizalomgerjesztőek voltak, nagyon megtetszett a szállás. Sikerült lefoglalni. Nos nem kellett csalatkozni! Élőben azt kaptuk, ami a képeken szerepelt! ( Sőt!) Egy rendkívül izlésesen berendezett, tiszta, jól felszerelt ( tv ugyan még nem volt, de nem is hiányzott, a konyhában, fürdőben minden rendelkezésre állt) lakásba/apartmanba érkeztünk. A háziasszony, Tímea közvetlen, kedves, rugalmas, segítőkész, jó fej teremtés. Ajánlott éttermeket, fürdőt, megnézni való nevezetességeket, de a szálláson is található nem kevés programfüzet! Nagyon klassz három napot töltöttünk el a Családbarát Vendéglakban. Vissza fogunk térni ide és csak ajánlani tudom/ tudjuk mindenkinek!
S-né V. MónikaSopron
Read More
Családi nyaralást tervezve olyan szállást kerestem, ahol nagyszülőkkel közösen, kamasz és kisgyerekkel kényelmesen elférünk és van lehetőségünk együtt ülni az étkező helyiségben. Első pillanatra beleszerettem a vendéglakba. És bár a neve "vendég", mi igazán otthon éreztük magunkat abban a néhány napban amit ott töltöttünk. A szálláshely tiszta, szépen rendezett, barátságos, jól felszerelt. Azt kaptuk, amit a képek alapján vártunk. Imádtam, hogy nem három bőröndnyi szennyes ruhával jöttünk haza. Tömegközlekedéssel és autóval jól megközelíthető a belváros, mégis csendes, nyugalmas. Tímea, a szállásadó már a telefonban is rendkívül segítőkész volt. Köszönjük Zétény, hogy Eszti játszhatott a régi játékaiddal! És azt hiszem igaz a régi mondás: "ki a Tisza vizét issza, vágyik annak szíve vissza". Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is, ha arra járunk a Családbarát Vendéglakot választjuk. Bátran ajánlom a helyet mindenkinek.
K. DánielBudapest
Read More
Szuper szálláshely, 2 család érkezett, 4 gyerekkel és nagyon jól éreztük magunkat, kedves házigazda és nagyon kényelmes terek. "nagyon kedves és rugalmas ügyintézés"
Család kisgyerekkel 3 nap alapján Bp.
Read More
"Kedvesség, rugalmasság jellemzi a szállást adó hölgyet, mindent megtesz a vendégért. A lakás gyönyörű, tágas és hihetetlenül tiszta, a konyha jól felszerelt. A gyerekek azonnal megtalálták a játszósarkot, óràkig lekötötte őket. Ha legközelebb Szegedre látogatunk, biztos újra a CsaládBarát Vendéglakot választjuk!"
Previous
Next

Community spaces

nappali_etkezo_konyha

Living room / dining kitchen

A comfortable community space for larger families and groups of friends. (air conditioning fee: HUF 1,500/night)

kozos_konyha

Shared kitchen

A well-equipped common kitchen with cooking facilities is available free of charge for our dear guests. Electric oven and hob, dishwasher, microwave oven, fridge-freezer, toaster, Dolce Gusto coffee machine (capsules are not provided).

gyermek_jatek_kucko

Children's play nook

We welcome children with a friendly little play nook where they can relax.

Baby-friendly accommodation

Dear guests, our hotel is a BABY-FRIENDLY hotel, therefore we CANNOT accept pets!

CsaládBarát Vendéglak is located in the southwestern part of Szeged in the Klebelsberg settlement in a quiet garden city environment. The district was named after Count Klebelsberg Kunó in 1928. The first settlers appeared in the 1900s.

It is also easily accessible for our guests who do not come by car. It is easily accessible from the Szeged Railway Station and the Bus Station with public transport lines 74, 74Y, 74 A.

Our rooms

Stylish relaxation in a quiet environment for large families and groups of friends