SZÁLLÁS FOGLALÁSI FELTÉTELEK

(Általános Szerződési Feltételek)

Kedves Vendégünk!
Kérjük, feltétlenül olvassa el az alábbi információkat!

1.Foglalási tájékoztató:

CsaládBarát Vendéglak, 120 m2-es földszinti társasházi lakás, amelyben nappali – felszerelt konyha – étkező, 4 szoba, 2 fürdőszoba áll rendelkezésre és kiságyat is tudunk biztosítani 3 éves korig. 

CsaládBarát Vendéglakunk teljes apartmanként vehető igénybe, minimum 2 éjszakától foglalható!

Ritkán van lehetőség 1-2 szoba vagy 1 éjszakás foglalásra is, de ez ügyben előre egyeztetés szükséges! Az Apartmanunkba egyszerre maximum 10 főt tudunk fogadni!

Szabad időpontokról az foglalási naptárban tájékozódjon.

Egyéni kedvezményekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeken!  

2.Foglalás és fizetési feltételek:

    A szállásdíj kiegyenlítése: 

 • Ajánlat elfogadása esetén 24 órán belül a foglalás értékének a 30%-át kell átutalni! Ebben az esetben lép életbe a foglalás!
 • Nevének és számlázási címének megadásával az Ön foglalása bekerül a VENDÉGEM zárt foglalási rendszerébe, így a további érdeklődők elutasításra kerülnek.
 • A fennmaradó összeget legkésőbb az érkezés előtti 2. napig kell átutalni, vagy megbeszélés szerint ritka esetekben készpénzben is van lehetőség fizetni a helyszínen. Ha a foglalt időpont 14 napon belüli, akkor a foglalási érték teljes összegét kell átutalni.
 • A foglalás az érkezés előtti 14. napig lemondható, ebben az esetben a 30% foglaló nem jár vissza, viszont módosítható más időpontra.
 • Az érkezést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem jár vissza.
 • Az érkezés előtti napon vagy az érkezési napon lemondott foglalás esetén a teljes szállásdíj a lemondás díj.
 • Természetesen amennyiben jogszabályi intézkedések miatt a vendég nem tudja leutazni a foglalást, úgy abban az esetben ezt igyekszünk rugalmasan kezelni, és módosítjuk a foglalást!
 • Idegenforgalmi adó 18 éven felülieknek és 70 év alattiak részére 500 Ft/fő/éj, ez álltalában a foglalás visszaigazoláskor fel lesz tüntetve a fizetendő összegnél.
 • SZÉP kártya: Jelenleg NEM áll módunkba elfogadni
 • Számlát minden befizetéskor állítunk ki, visszaigazolást a lefoglalt vendégszám és vendégéjszakák alapján. Amennyiben a lefoglaltnál több vendég érkezik és veszi igénybe a szállásszolgáltatást, vendéglakunk jogosult a foglalás visszaigazolásban jelzett árnál arányosan magasabb szállásdíj számlázására.
 • Amennyiben Ön az ajánlatkérésére küldött válaszlevelünkben megjelölt foglaló díját elutalja a CsaládBarát Vendéglak részére, ez egyben azt is jelenti, hogy a Házirendet megismerte és elfogadja, és az ÁSZF minden pontját megismerte és elfogadja, ami a szállásfoglalás menetét, módját, fizetési – és lemondási feltételeket magában foglalja.
 • A foglalás módosítására vagy másik időpontra való áthelyezésére – foglaltságtól függően – az érkezés napját megelőző 14. napig van lehetőség. Erről minden esetben új, „Módosított foglalás visszaigazolás”-t küldünk a megadott e-mail címre.

 

Kérjük, hogy a foglalót átutalással szíveskedjen befizetni:

Számlaszám lehetőségek: Deviza utalás előtt kérem egyeztessen a szállásadóval.

HUF számlaszám: HU74-12067008-01573774-00100007

EURO számlaszám: HU53-12067008-01573774-00200004

DOLLÁR számlaszám: HU32-12067008-01573774-00300001

REVOLUT számlaszám: LT50 3250 0918 7971 6332

Név: Kovácsné Takács Tímea

Közleménybe: Foglaló neve, kívánt tartózkodás dátuma / éjszakák szám / fő Pl: Kovácsék /07.04-07.10./6éj/ 9fő

Az www.csaladbaratvendeglak.hu  honlapunkon feltüntetett kedvezményes árak csak a CsaládBarát Vendéglaknál közvetlenül lefoglalt, előre utalással, készpénzzel vagy fizetett számlákra érvényesek.

 • Közvetítő cégeken keresztül történt foglalás esetén az ott megadott árak és feltételek az irányadóak!
 • A hosszú hétvégék, ünnepi napok és karácsonyi-szilveszteri időszakra a kiemelt árak díjai fizetendők; más kedvezmények erre az időszakra nem érvényesek!
 • Ha Ön a Szállásfoglalás-visszaigazolásban szereplő távozási dátumnál korábban utazik el, a teljes lefoglalt időszaknak megfelelő szállásdíj, mint bánatpénz illeti meg a szálláshelyet.
  Ez esetben az előre befizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszafizetni.

5.Lemondási feltételek:

A szállásfoglalást írásban (e-mailben) lehet lemondani.

 • Ha foglalását az érkezés dátuma előtt 14 nappal mondja le, abban az esetben pénzvisszafizetést vállalunk.
 • Az érkezés napját megelőző 14. napon belül a szállásfoglalás a foglaló elvesztésével mondható le.
 • Kivétel: váratlanul bekövetkező vagy a Katasztrófavédelem által előre jelzett katasztrófa-típusok és veszélyek esetén: https://katasztrofavedelem.hu/47/katasztrofatipusok-magatartasi-szabalyok

6.Meg nem érkezés:

Amennyiben bármilyen ok miatt az érkezés napján nem tud megérkezni vendéglakunkba, értesítés mellett a foglalás ugyanazon időpontban szabadon átruházható, elajándékozható:
a foglalás-visszaigazolásban szereplő feltételekkel: a lefoglalttal megegyező létszámig, árral és lefoglalt éjszakák száma szerint, vagy a foglaló elvesztésével lemondható.

7.Érkezés, távozás:

 • Az érkezés várható időpontjáról kérjük, legkésőbb az érkezés előtti napon értesítsen minket!
 • Az apartmant az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, kivétel előre egyeztetve!
 • Kérjük, hogy a személyazonosságát – (név, lakcím, születési hely és idő, személyi igazolvány vagy útlevél szám) – a törvényes előírásoknak megfelelően, a szoba elfoglalása előtt igazolni szíveskedjen és ezen okmányokat a szállásadó részére átadni, a Vendégem turisztikai oldal adatszolgáltatás céljából.
  A szálláshelyen bejelentkezés nélkül senki sem szállhat meg!

8.Korai érkezés – a foglaltság függvényében – díjmentesen lehetséges, amennyiben foglalásával egy időben, majd érkezése előtt legalább 24 órával, a CsaládBarát Vendéglakkal azt egyeztette!

 • Kijelentkező vendégeinknek a vendéglakot a távozás napján de. 10 óráig kell elhagyni, a kulcsok leadásával egyidejűleg.
 • Kulcs le nem adása, elvesztése, törése estén 2000 Ft-ot számítunk fel kulcsonként azok pótlására.
 • Késői távozás – a foglaltság függvényében – felárral biztosítható, amennyiben foglalásukkal egy időben, majd érkezésük előtt legalább 24 órával a vendéglakkal azt egyeztették!

Talált tárgyak esetén értesítjük a vendéglakból távozó vendégeinket, és a vendég költségére utánvételes csomagként elküldjük.

10.Takarítás, károkozás, szándékos rongálás:

A nem megfelelő állapotban átadott szoba / vendéglak után takarítási felárat számítunk fel.
A távozás után észlelt károkozás, rongálás esetén a vendég anyagi felelősséggel tartozik!

 

Címünk: CsaládBarát Vendéglak – 6729 Szeged, Titeli utca 16. Fsz.2. (barna kapu)

Telefonon: 06 30 78 99 130   

Email: csaladbaratvendeglak@gmail.com   

Facebook: https://www.facebook.com/csaladBaratVendeglakSzeged

Insta:  https://www.instagram.com/csaladbarat.vendeglak.szeged/

Szeged, 2023.05.29.