Dínópark – Ásotthalom

Egy Dínóparkban, ahol az életnagyságú dinoszauruszok birodalmába kalandozhatunk! A park a gyönyörű Gárgyán-erdő szomszédságában terül el, majd 6000 négyzetméteren keresztül.

Az útvonalon haladva bebarangolhatjuk az őslények birodalmát, és felfedezhetjük az épített barlangot is. Ha szeretnél mélyebbre hatolni a dinoszauruszok világába, részt vehetsz a paleontológiai foglalkozásokon is, ahol kincsekre lelhetsz a megkövesedett leletek között.

A parkban 8 életnagyságú dínó vár ránk, mint például a T-rex, a Velociraptor, a Brachiosaurus, a Stegosaurus, a Triceratops, a Pachycephalosaurus, a Dilophosaurus, a Parasaurolophus és a Pterodactylus. Az épített barlang mélyén megpillanthatunk különleges őslényeket is, és ha kedvünk támad, pattanhatunk egy kedves dinoszaurusz hátára.

Ha felfedeztük az összes dínó látnivalót, keresd fel a Meseerdő játszóházat, ahol további játékok és kalandok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az aranymosó bázison kincsekre is lelhetünk, és a jégkorszaki élmény sem maradhat el, hiszen jégtörő szerszámokkal is kipróbálhatjuk magunkat.

Ne feledkezzünk el a Brankó Büfében kínált dínós édességekről sem, amelyek tökéletes finomságok az utazás közbeni falatozáshoz. Élj át egy felejthetetlen kalandozást a Dínóparkban, ahol a múlt találkozik a jelen korral!

6783 Ásotthalom, Dinópark utca 1.

+36 30 551 8740
asotthalom@dino-park.hu

www.dino-park.hu