Napfényfürdő Aquapolis

A Szeged Napfényfürdő Aquapolis egy modern, nagy múlttal rendelkező fürdőkomplexum, amely Szeged szívében található.

A fürdő területe több mint 30 000 négyzetméter, és számos különböző élménymedencét, csúszdákat és wellness szolgáltatásokat kínál. A fürdő legimpozánsabb elemei a lifttel megközelíthető, 30 méter magas toronyból induló 223 és 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdák. A kalandkedvelők számára összesen 13 csúszda 1000 méter hosszan biztosítja a csúszás örömét.

Az Aquapolis egyik legnépszerűbb látványossága a hullámmedence, amely azoknak is kellemes élményt nyújt, akik nem szeretnek mély vízben úszni. A kültéri wellness medence, a sodrófolyosók, pezsgőágyak és zuhatagok szintén felejthetetlen szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak. A pihenésre és regenerálódásra vágyók a fürdő csendes wellness részlegében találnak ideális körülményeket: élmény- és pezsgőmedencék, masszázskezelések, finn szauna, infraszauna, római gőzkabin, sókamra, aromakabin és kültéri rönkszauna állnak a vendégek rendelkezésére.

A Szeged Napfényfürdő Aquapolis környezete is kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Az épületet körülvevő parkban számos sportolási és pihenési lehetőség áll rendelkezésre, például mini golf, strandröplabda, játszóterek és sétányok.

A fürdő élményvilága és a környező park kellemes kikapcsolódást nyújt minden korosztálynak, így, ha Szegedre látogat, mindenképpen érdemes ellátogatni a Napfényfürdőbe.

6726 Szeged, Torontál tér 6.
Tel.: +36 62/ 566-488
info@napfenyfurdoaquapolis.com
www.napfenyfurdoaquapolis.com