Fasor Vendéglő

Egy étterem, ahol a jó ételen és a vendéglátáson van a hangsúly.
Barátságos, kulturált, nyugodt környezetben várNAK szeretettel!

Fasor vendéglő olyan étterem, ahol a jó ételen, a vendéglátáson van a hangsúly, ahová azért jössz, mert jót és eleget akarsz enni egy barátságos, kulturált, nyugodt környezetben.
Köszönjük, hogy sok család már 1981-től hozzánk jár, csatlakozz te is a gyakran visszatérő vendégeink közé!

Sikerünk záloga, ha a hozzánk betérő vendégek egy kellemes környezetben fel tudnak oldódni, majd az élményt egy ízlésesen tálált finom ételsor kiséri. Amennyiben az otthonod kényelmében vágysz finom falatokra, mi akkor is a hagyományos és ízletes ételekkel szolgálunk ki házhoz szállításunkkal.

Az ezt megtermelő csapat összeszokott – sokszor láthatatlanul működő- gépezetként végzi tevékenységét, amiben minden fogaskeréknek fontos szerepe van. Az árubeszerző gondos alapanyagválogatására épül a konyhalányok rutinos előkészítő munkája, amivel a szakácsok keze alá dolgoznak, hogy ők finoman elkészítve és összehangolt ütemben adhassák át az ételt a felszolgálóknak, amihez a pultosok megfelelő kiegészítő italokat töltenek.

A diszpécserek türelemmel és figyelemmel hangolják össze a rendeléseket a konyha és a futárok munkájával, hogy azok a helyismeretükre támaszkodva mielőbb eljuttassák az ételeket a fogyasztóhoz.

E lelkes társasággal azon dolgozunk, hogy az állandó étlapunkat szezonális ajánlattokkal gazdagítsuk, és a visszajelzések alapján mind jobban a fogyasztó megelégedettségére legyünk.

Jó étvágyat, jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

https://fasorvendeglo.hu/