Makói Hagymatikum Gyógyfürdő

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő, ahová egy kirándulás keretein belül érdemes ellátogatni, Szegedtől mindössze 30 kilométerre található,

Az egyedülállóan kellemes élményeket nyújtó fürdőkomplexum különlegessége az ásványi anyagokban és ásványi sókban gazdag, amelynek gyógyító hatásait élvezhetik a vendégek.

Az ősi hagyományokra épülő, modern technológiával felszerelt Hagymatikum több mint 20 medencéjével, szaunáival és élményelemekkel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A fürdőben található termálmedence vize állandóan 36 Celsius fokos, amelynek jótékony hatását a bőr, az ízületek és az idegrendszer is élvezheti. A vízminőséget a természetes összetételű, ásványi anyagokban gazdag.

A fürdőben a látogatók az élménymedencékben élvezhetik az édes és sós víz jótékony hatásait, a pezsgőfürdőkben pedig a lazító masszázs hatása is érvényesülhet. A komplexum nagy figyelmet fordít a gyermek vendégekre is: a játszómedencék, az állatfigurákkal díszített csúszdák és a játékok minden korosztály számára kellemes időtöltést biztosítanak.

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő látogatása tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy friss energiával feltöltődni.

H-6900 Makó, Makovecz tér 6.
Tel.: +3662511220

https://hagymatikum.hu/