Ópusztaszer Csillagösvény Élménypark

Szegedről könnyen megközelíthető az Ópusztaszeri Csillagösvény parkba, ahol rengeteg érdekes program és látnivaló várja a látogatókat!

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkkal szemben található útvesztőink igazán egyedülállóak a világon: a 3.5 km hosszú sövényfalakból álló útvesztő a harmadik legnagyobb a világon, és a rajzolata még a műholdakról is látható!

A parkban különféle tevékenységekkel várják a látogatókat, a legkisebbeknek például egyedi összeállítású homokozót és népi játékokat biztosítanak. A nagyobbak pedig élvezhetik az országban máshol nem fellelhető logikai szőnyeglabirintusokat és a kérdéssorral kiegészített sövénylabirintust, amelyek felejthetetlen kikapcsolódást nyújtanak. Ha még mindig nem fáradt el senki, akkor szabadon focizhat, számháborúzhat vagy akár kipróbálhatja az ősi magyar labdajátékot, a turult is.

Az Ópusztaszeri Csillagösvény park egy fantasztikus lehetőség, hogy együtt töltsük az időt családunkkal, barátainkkal, vagy akár egyedül. És ha bármi kérdésünk van az Ópusztaszeri Csillagösvény parkról, akkor ne habozzunk megkérdezni a park szakértői idegenvezetőit, akik szívesen segítenek eligazodni a különféle programok és látnivalók között!

Szegedről: Sándorfalván át Csongrád felé [Szeged, Széchényi tértől 28 km (kb. 25 perc)].

6767 Ópusztaszer, Szoborkert utca 1.

+36-70/367-4345

info@csillagosveny.com

www.csillagosveny.com